WIE BEN IK

Brigitte Kolman -Theijs (1958)
Als verpleegkundige heb ik tweeëndertig jaar in de reguliere zorg gewerkt en samen met mijn man Gerard heb ik 3 kinderen groot gebracht. Inmiddels ben ik oma geworden van Elize, Romy, Benjamin, Sam en Ava.

In maart 2022 is plotseling onze dochter overleden. In mijn 2e gedichtenbundel staan veel gedichten over haar, voor mij is dit een rouwverwerking om mijn gevoelens op te schrijven en deze woorden met anderen te kunnen delen.

Zie pagina gedichtenbundel.


Als kind, voelde ik altijd al een roeping om mensen 'beter' te maken. Daarom ben ik eerst de verpleging ingegaan. Mijn interesse ligt op coaching / healing, op zielsniveau gericht. Sinds 2006 ben ik mij gaan verdiepen op spiritueel vlak (cursus geestelijke/spirituele ontwikkeling en energetische behandeling). In oktober 2008 heb ik AndromedA-HeAlinG opgericht. Ik richt me vooral op het hart van de cliënt, daar zetelt de ziel, de liefde voor onszelf en de medemens. Vooral de liefde voor ons zelf is erg belangrijk als we die niet hebben kunnen we ook de liefde niet doorgeven. Door emoties tot uiting te brengen op een eerlijke manier voor jezelf en naar anderen, bevrijd je je van opgekropte frustraties. Hiermee krijgt je hart meer ruimte gaat open om te ontvangen en te geven, deze twee stromen brengen je in balans. Inmiddels mag ik zelf ook weer verder groeien en sinds 2020 meer de kant opgegaan van het sjamanisme, wijsheid van de indianen. Genezing op zielsniveau, trauma die we van onze voorouders erven en deze mogelijk kunnen uitzuiveren door bewustwording. Ben een held zonder angst. de lichtstrijder, de ziener en ben de wijsheid. Laika inzichten.

                                                                                           

                                                               De zin van het leven ontdekken.

Lieve zusters en broeders, wij zijn allen zielen, onderverdeeld in zielenfamilies die hier op aarde kunnen verblijven

door middel van ons lichamelijk omhulsel, ons voertuig, waarin onze ziel verblijft tot dat we "overgaan". Wij allen zijn Goddelijke lichtwezens. Wij leren hier op aarde onze ziels lessen. De zielsles is een heel-wording, door inzicht/bewustwording, in wie wij werkelijk willen zijn, authentiek. Onze schaduwkanten te erkennen en te omarmen, zo kan je je volledige potentieel bereiken. Word de held in jouw eigen levensverhaal.         Wij zijn geen menselijke wezens die het spirituele ervaren

           maar spirituele wezens die het menselijke ervaren.Hebt u interesse? Bel voor een afspraak of mail voor meer informatie.


 


                                                              

 

Copyright © 2014 AndromedA-HeAlinG All Rights Reserved